Wie is de drijvende kracht achter Solutions MKB?

Solutions MKB is een jong en dynamisch bedrijf, dat met ervaren mensen vanuit enthousiasme, kennis en betrokkenheid wil bijdragen aan het succes van ondernemingen en overheidorganisaties in Nederland. De kern bestaat uit een klein team van mensen, maar daarnaast hebben wij een solide netwerk van bedrijven opgebouwd, die ons in staat stellen zelfs complexe uitdagingen aan te gaan.
Door onze ervaring in verschillende branches (midden en klein bedrijf) zijn wij bekend met de uitdagingen en problemen waar (kleine) ondernemers tegenwoordig mee te maken hebben. Wij willen bijdragen aan het rendement en succes van onze klanten.

Daarnaast hebben wij ook expertise opgebhouwd in projectmanagement en -ondersteuning bij publieke organisaties.
U kunt hier meer over lezen op de website van Kemper TopFlex.

Kortom u haalt met Solutions MKB een betrouwbare en betrokken partner in huis, die haar brede know-how inzet om
de beste resultaten te behalen voor uw organisatie!

Bas Kemper - oprichter van Solutions MKB Nederland

Bas Kemper

Visie
Solutions MKB is opgericht door Bas Kemper in de overtuiging dat er veel te weinig gebruik gemaakt wordt van gestructureerde marketingactiviteiten in (kleine) ondernemingen om daarmee tot betere resultaten te komen..
Doordat marketing ten onrechte geassocieerd wordt met 'kosten' in plaats van investeringen, wordt er zeker in kleinere ondernemingen te weinig profijt gehaald uit de omzet- en winstverhogende mogelijkheden van een efficiënt en effectief marketingbeleid.

De continuïteit van ondernemingen wordt dan onnodig op de proef gesteld, omdat er onvoldoende gestructureerd met de ontwikkelingen in de markt en met klanten omgegaan wordt. Wat vandaag een zekerheid is, is morgen een bedreiging voor het voortbestaan van de onderneming. De structurele inzet van Marketing zou moeten worden beschouwd als "noodzakelijk onderhoud van de onderneming"!

Uiteindelijk willen wij een structurele bijdrage leveren bij het succesvol zijn van (kleine) ondernemingen, zodat het aantal (startende) ondernemingen dat nog steeds jaarlijks failliet gaat substantieel vermindert. Daarnaast willen wij het ondernemersklimaat in Nederland ondersteunen en ondernemingen laten excelleren!


Onze werkwijze typeert zich door:

  • Inlevingsvermogen
  • Betrokkenheid
  • Persoonlijke aanpak
  • Doelgerichtheid
  • No-Nonsens
  • Duidelijkheid
  • Bereikbaarheid
  • Focus

 

Missie
Wij willen onze doelgroep, het MKB in Nederland, voorzien van betaalbare ondersteuning waarbij de focus ligt op Marketing en Management.
Marketing(management) in al haar facetten toegepast op een dusdanige manier dat er structureel voordeel wordt behaald (effectief en efficiënt) en altijd bijdraagt aan het rendement en de continuïteit voor/van de klant.

 

Home - Marketing - Automatisering - Projectmanagement - Contact

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel - Bas Kemper

Volg de tweets van Bas Kemper - Solutions MKB en Kemper TopFlex