Portfolio; enkele voorbeelden van ons werk

Zonweringsbedrijf Verhoef - Haastrecht

Zonweringbedrijf Verhoef had behoefte aan een puur informatieve website.
Klanten moesten zich kunnen informeren over de verschillende producten en diensten die het bedrijf te bieden heeft.
Daarnaast wilden zij een digitaal "uithangbord" hebben die acties en speciale aanbiedingen moet ondersteunen.

Van der Vlist-Verhoef Kozijnen en Deuren hadden behoefte aan een informatieve website.
Deze website moest klanten informeren en een juiste impressie geven over de mogelijkheden die het bedrijf kan bieden; zelfstandig timmerbedrijf, maar ook de meerwaarde van de samenwerking met het zusterbedrijf Zonweringbedrijf Verhoef.
De lay-out moest aansluiten bij de huisstijl.

Ook hypotheekverstrekkers zijn welkom bij Solutions MKB Nederland

Hypotheek voor iedereen was een nieuwe hypotheekverstrekker, die zich specialiseerde in het regelen van hypotheken voor mensen met niet standaard financiële situaties.

kunny4kids; een webwinkeloplossing van Solutions MKB Nederland

Kunny4kids: een webwinkel die tevens kledingparty's moest ondersteunen. Volgens het "click and party" concept, online shoppen met de mogelijkheid om d.m.v. een kledingparty toch producten te zien.
De webwinkel is kostenbewust gerealiseerd met open source software van OsCommerce.

Ook hebben wij voor Kunny4kids het logo ontwikkeld en de webhosting geregeld.

Triple F Holland
Triple F Holland is de fabrikant van Optima buitenzonwering. Deze worden verkocht via de DHZ kanalen. De website geeft specifieke informatie aan consumenten, waarbij de handleidingen en montage-instructies moeten zorgen voor een verdere ontlasting van de telefonische helpdesk.
Website voor Verkeersschool Quelleke - IJsselstein

Verkeersschool Quelleke wilde een grote update van de website die wij 3 jaar geleden gemaakt hebben. In november 2010 is de vernieuwde website live gegaan.

Voor Quelleke hebben wij tevens het logo ontwikkeld. Daarnaast verzorgen wij het marketing- en communicatiebeleid.

YouRide de rijschool voor jongeren regio Utrecht

Ook voor het nieuwe merk YouRide van Verkeersschool Quelleke wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe website. YouRide is een activiteit die specifiek bedoeld is voor de doelgroep 18 t/m 30 jaar.
De website is onderdeel van de totale communicatie aanpak waarbij social media een hoofdrol speelt.

Ook voor YouRide hebben wij de naamscreatie verzorgd. Daarnaast verzorgen wij het marketing- en communicatiebeleid.

 

De website voor Smit Zonwering uit Driebergen

Smit Zonwering: informatieve website waarin naar voren komt welke zonwering en andere aanvullende oplossingen zij kunnen bieden. Indrukken geven van de mogelijkheden met als doel de maatwerkoplossingen in de showroom te kunnen bespreken, dus de website moet bijdragen aan 'traffic' naar de showroom.

Nieuwe website Vervaart- Uitvaart - De Meern

Vervaart Uitvaartorganisatie: Re-design van de oude websites, waarbij van 2 websites 1 gemaakt moest worden. Keuze in talen Engels en Nederlands.
informatieve website over de diensten en persoonlijke, betrokken aanpak van Vervaart itvaartverzorging. Tevens een prominente plaats voor de Grafheuvel, een nieuw project van Vervaart.
We hebben tevens de hosting geregeld en een nieuwe hostingprovider geregeld, die wel goed aansloot bij de wensen en de klantvriendelijkheid die Vervaart wilde.

A en W Zonwering wilde een nieuwe website ter vervanging van de oude. Het design moest sfeer uitstralen en informatief van aard zijn.
Bovendien moest de website complementair zijn met andere communicatieve uitingen.

Van Haren Uitvaartorganisatie - Hollandsche Rading

 

Van Haren Uitvaartorganisatie: Nieuwe website met een verfrissende uitstraling, die aansluit op de huisstijl en de branche.

Ribon Quality Packer - Wervershoof

 

Ribon Quality Packer: Nieuwe website met een verfrissende uitstraling, die duidelijk en overzichtelijk de samenhang tussen de verschillende activiteiten moet aangeven.

  Home - Automatisering - Interim - Contact