Marketing; dat is toch alleen voor grote bedrijven?!?

Nee, zeer zeker niet!
Marketing kan ervoor zorgen dat uw doelstellingen haalbaar worden én blijven.
Wij zijn u graag van dienst met vraagstukken op het gebied van continuïteit, ontwikkeling, innovatie en groei.
Door marketingmanagement goed en gestructureerd toe te passen, zorgt u ervoor dat u goed inspeelt (en blijft inspelen!) op de behoeften van uw klanten. Op een dusdanige manier dat uw product of dienst de voorkeur krijgt en houdt bij uw klanten en uw bedrijf zich blijft onderscheiden van de concurrentie!

Wat heeft die brug daar nou mee te maken?
Eigenlijk is marketing voor u, wat bijvoorbeeld de Prins Clausbrug is voor Utrecht.
Marketing slaat een brug tussen u en uw klanten!
Want dat is nodig om uw doelstellingen op het gebied van klanttevredenheid, omzet, winst,
rendement etc. te behalen en langdurig te behouden.


(On)zichtbare samenhang van activiteiten!
Het typerende aan deze nieuwe brug bij Utrecht is het systeem met de kabels, marketing heeft met vele facetten van de onderneming te maken. Eigenlijk staan veel zaken in verband met elkaar, bijvoorbeeld omzet met marge of marge met bedrijfsresultaat enz.
De kabels van deze brug symboliseren de noodzakelijke onderlinge samenhang, want als je één of meer kabels zou weghalen dan zou de brug instabiel worden en wellicht in elkaar storten!

Waarom kiezen voor Solutions MKB?
Marketing gaat verder dan alleen reclame, het heeft te maken met strategisch management, klanten, prijsbeleid, product(ontwikkeling), innovaties, distributie, personeelsbeleid, business development, marges, verkoop, communicatie, promotie etc.

Om dezelfde integrale reden zien wij automatisering als onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten, want automatisering is niet meer weg te denken bij een moderne bedrijfsvoering.

Vanzelfsprekend willen wij u graag in een vrijblijvend gesprek informeren, wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Onze marketingactiviteiten zorgen voor continuïteit en stabiliteit van uw onderneming, net zoals de kabels van de Prins Clausbrug.Doelgericht bezig zijn met een passende marketing of automatiseringoplossing.
Home - Automatisering - Interim - Contact