Websites van partners of met algemene informatie


Kemper TopFlex

Hier vindt u uitgebreide informatie over de projectmanagement en -ondersteunende werkzaamheden (PMO) in zowel het bedrijfsleven als bij de (provinciale) overheid.

Kemper Topflex is een activiteit van Solutions MKB.


OnderneemWijzer


OnderneemWijzer begeleidt mensen die vanuit een uitkeringssituatie willen reïntegreren als zelfstandig ondernemer. Dit kan als fulltime ondernemer, maar ook parttime gecombineerd met een dienstbetrekking.
Een eigen bedrijf is voor veel startende ondernemers een droom maar voor sommigen de enige mogelijkheid om in het arbeidsproces te komen of te blijven.
Omdat elk mens, elke situatie, elk bedrijf anders is biedt OnderneemWijzer  alleen maatwerk-begeleiding op een persoonlijke, betrokken manier.

Onze marketingactiviteiten zorgen voor continuïteit en stabiliteit van uw onderneming, net zoals de kabels van de Prins Clausbrug.
Home - Marketing - Automatisering - Interim - Contact
Activiteitenoverzicht Even Solutions MKB voorstellen Gerealiseerde grafische opdrachten van Solutions MKB Neem contact met ons op Automatiseringsactiviteiten van Solutions MKB Nederland Pagina met relaties en interessante links Ga naar homepagina