Automatisering, doen jullie dat ook?!?

Jazeker!
Ook bedrijven in het MKB kunnen tegenwoordig niet meer zonder automatisering, zeker als een bedrijf begint te groeien. Het begint vaak bij een enkele computer waarop een programma als Word gebruikt wordt voor offertes, vervolgens wordt ook de boekhouding gedaan op deze computer etc. etc.
Hierop moet u uitbreiden met een tweede, derde ... computer, maar die moeten wel met elkaar kunnen communiceren, ook met de printers, scanner, internet, e-mail.......voor u het weet heeft u behoefte aan een netwerk(je).

Maar waarom doet Solutions MKB ook automatisering?
Door het maatwerkkarakter van ons werk is expertise ontstaan met betrekking tot de automatisering in MKB bedrijven.

U kunt bij onze automatiseringsactiviteiten denken aan:

* Kantoorautomatisering (MS Office, e-mail, internet)
* Netwerkbeheer
* Onderhoud en Reparatie van hardware
* VOIP (internet bellen)

Kostenbewuste automatisering kan zeker, vaak zelfs gratis!
Veel ondernemingen worstelen met de kosten van software. Daarom hebben wij gezocht naar betrouwbare en gratis alternatieven voor de meest gebruikte softwarepakketten. Om een goed advies te kunnen geven zijn wij software programma's en kantoorsoftware pakketten (bijv. alternatieven voor MS Office) gaan testen en zelf gaan gebruikenn. Op basis van onze eigen ervaring en die van klanten van Solutions MKB kunnen wij een software oplossing bieden met gratis open source software die niets onderdoet en vaak beter is dan commerciële software.

Het is gewoon gemakkelijk en vertrouwd om met één bedrijf zaken te doen. U kent de kwaliteiten van Solutions MKB en wij kunnen vanuit het inzicht in uw behoeften en bedrijfsvoering passende oplossingen bieden.
Wij zorgen dat u de oplossing krijgt die u nodig heeft en dat tegen laagste kosten!

Vanzelfsprekend willen wij u graag in een vrijblijvend gesprek verder informeren.

Onderhoud van netwerken en automatisering in het algemeen - door Solutions MKB NederlandKantoorautomatisering, netwerkonderhoud - voor een beter resultaat

Home - Marketing - Interim - Contact

Activiteiten op het gebied van automatisering Wie zijn wij bijSoluitons MKB Nederland Gerealiseerde grafische projecten Neem contact met ons op Marketingactiviteiten bij Solutions MKB Nederland Partners of interessante websites Ga naar homepagina